Bekende problemen Citroën

Bekende problemen Citroën C5

Ramen weigeren soms volledig te sluiten. Door naar de garage te gaan en dit opnieuw af te laten stellen kan het probleem worden verholpen. Het gevolg van niet goed sluitende ramen zorgen voor vocht in de auto en het horen van de (rij)wind welke toeneemt bij hogere snelheden.

Een slcht werkende claxon komt ook bij de Citroën C5 voor. De claxon is een belangrijk instrument om anderen te waarschuwen. Niet voor niets is deze als eis opgenomen bij de APK controle. In een aantal gevallen zit het probleem in de drukknopjes bij het stuur. Andere gevallen wijzen richten het relais, de claxon zelf of de aarding daarvan.

Er zijn problemen bekend bij de Citroën C5 dat de auto startproblemen ervaart bij lage temperaturen. Dit kan de garage soms verhelpen met een software upgrade. De leeswaardes van een aantal sensoren worden dan bijgesteld.

Het stuur kan tijdens het draaien een krakend en slepend geluid geven. Dit komt vaker voor na langere ritten. In sommige gevallen wil het smeren van het sleepcontact t.b.v. de claxon dit probleem verhelpen.

De binnenverlichting wil soms uit blijven terwijl de portieren zijn geopend. Dit kan zowel aan de deurschakelaar als de schakelaar op het verlichtingspaneel liggen. Vervangen kan de oplossing zijn.Gratis en vrijblijvend


Binnen 1 dag verkopen


Verkopen voor de beste prijs


Makkelijk en snel


100% veilig